Handelsbetingelser for Haslev Uni Cykel Klub  Cvr: 29566763

Betaling

Haslev Uni Cykel Klub  modtager betaling for medlemskontingent med Dankort    via hjemmesiden www.huck.dk  Her indtastes medlemsnummer og fakturanummer samt kortoplysninger. Der fremsendes en kvitering via mail når kontingentet er betalt.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Levering
Leveringen sker når ydelsen afholdes, og der ikke er returret eller fortrydelsesret, da det ikke er fysiske produkter, men en ydelse.
Haslev Uni Cykel Klub  bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Haslev Uni Cykel Klub  vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
HUCK
Storgårdsvej 5 C
 4690 Haslev
haslevunicykelklub@gmail.com

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.
Fortrydelsesret
 Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
 Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
 
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
 
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på haslevunicykelklub@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her www.huck.dk under betaling.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.